Nieuws

Zondag 06 Februari 2011

Provincie Groningen organiseert Open Dag in Middag-Humsterland

Op zaterdag 12 februari organiseert de Provincie Groningen een Open Dag in het Wierdeland van Ezinge. De Provincie wil hiermee iedereen laten ervaren wat de provincie doet voor het Groninger Landschap.

Op de Open Dag kunnen bezoekers informatie krijgen over de karakterstieke wierden, dijken, kwelderruggen, zijlen en boerderijen. Bezoekers kunnen die dag van alles doen: een excursie met de bus, een rondleidng door het museum of  een rondwandeling door het landschap onder leiding van een gids. Voor degene die met de auto op pad wil, is een routebeschrijving beschikbaar.

Tijdens de Open Dag, van 13.30 tot 16.30 uur is het museum gratis te bezoeken.

Wie zeker wil zijn van een plekje in de bus of bij een van beide begeleide wandelingen kan zich van tevoren aanmelden via email op stem@provinciegroningen.nl of per telefoon op 050-3164956.

De provincie Groningen organiseert diverse Open Dagen op locatie in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart. Om al haar inwoners te laten zien waar de provincie bij betrokken is. Deze open dag komt tot stand met medewerking van Stichting Landschapsbeheer Groningen, IVN Groningen en diverse Ambassadeurs van het Landschap.

Meer informatie over Open Dag Provincie Groningen.

login