Nieuws

Dinsdag 12 April 2011

Boeren gaan de zakelijke markt op

Acht boerenbedrijven en één recreatieboerderij lanceren op woensdag 27 april een nieuw en innovatief product: Boer'n Business. Boer'n Business is het nieuwe en originele concept voor kennisuitwisseling tussen boeren en bedrijven.

Innovatief
Boeren van nu zijn andere ondernemers dan vroeger. Het zijn managers die met passie voor hun vak inzetten op kostenbesparing, eficiëntie, kwaliteit, rendement en innovatie. Ze zoeken continu naar innovatieve oplossingen, versterking van de economische dragers, en contacten binnen én buiten de eigen sector.

Boer'n Business
Met Boer'n Business boren de negen (boeren)bedrijven een nieuwe doelgroep afnemers aan: de zakelijke markt. Boer'n Business is een bijzonder recreatieprogramma in de vorm van een bedrijfsuitstapje, bedrijfsbezoek of teambuildingsessie.

Opening
Op woensdag 27 april wordt Boer'n Business officieel geopend. Tijdens de opening wordt de website www.boernbusiness.nl gelanceerd en vertellen enkele boeren waarom zij enthousiast zijn over de samenwerking.

De opening heeft van 14.00 tot 16.00 uur plaats op de Hayema Heerd, Jensemaweg 3 in Oldehove. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden kan via info@boernbusiness.nl,  T (050) 4030930 of M 06 41261230 (Wil Hoogeboom van Hayema Heerd).

login